Search results

  1. 1.
    0575395 - ÚPT 2024 GB eng A - Abstract
    Hrubanová, Kamila - Sikorová, Pavlína - Mrázová, Kateřina - Nebesářová, Jana - Obruča, S. - Krzyžánek, Vladislav
    Morphological Study of PHA Producing Bacteria.
    Microscopy and Microanalysis. Cambridge University Press. Roč. 29, S1 (2023), s. 883-884. ISSN 1431-9276. E-ISSN 1435-8115.
    [Microscopy & Microanalysis 2023. 23.07.2023-27.07.2023, Minneapolis]
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) LM2023050
    Grant - others:AV ČR(CZ) MSM100652102
    Program: Program na podporu mezinárodní spolupráce začínajících výzkumných pracovníků
    Institutional support: RVO:68081731 ; RVO:60077344
    https://academic.oup.com/mam/article/29/Supplement_1/883/7228824
    Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0345203
     
     
  2. 2.
    0568569 - ÚPT 2023 RIV CZ eng A - Abstract
    Láznička, Tomáš - Hrubanová, Kamila - Ježek, Jan - Kizovský, Martin - Bernatová, Silvie - Mrázová, Kateřina - Obruča, S. - Zemánek, Pavel - Krzyžánek, Vladislav
    Assembly for Cryo-SEM/Raman Microspectroscopy sample analysis.
    16th Multinational Congress on Microscopy, 16MCM, 04-09 September 2022, Brno, Czech Republic. Book of abstracts. Brno: Czechoslovak Microscopy Society, 2022 - (Krzyžánek, V.; Hrubanová, K.; Hozák, P.; Müllerová, I.; Šlouf, M.). s. 63-64. ISBN 978-80-11-02253-2.
    [Multinational Congress on Microscopy /16./. 04.09.2022-09.09.2022, Brno]
    R&D Projects: GA TA ČR(CZ) TN01000008
    Grant - others:AV ČR(CZ) MSM100652102
    Program: Program na podporu mezinárodní spolupráce začínajících výzkumných pracovníků
    Institutional support: RVO:68081731
    Keywords : Cryo-SEM * Raman spectroscopy * electron microscopy
    OECD category: Electrical and electronic engineering
    https://www.16mcm.cz/wp-content/uploads/2022/09/16MCM-abstract-book.pdf
    Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0339859
     
     
  3. 3.
    0568545 - ÚPT 2023 RIV CZ eng A - Abstract
    Mrázová, Kateřina - Nováčková, I. - Hrubanová, Kamila - Nebesářová, Jana - Obruča, S. - Krzyžánek, Vladislav
    Ultrastructural changes in prokaryotic microorganisms caused by long-term exposure to high salt and copper ion concentrations.
    16th Multinational Congress on Microscopy, 16MCM, 04-09 September 2022, Brno, Czech Republic. Book of abstracts. Brno: Czechoslovak Microscopy Society, 2022 - (Krzyžánek, V.; Hrubanová, K.; Hozák, P.; Müllerová, I.; Šlouf, M.). s. 231-232. ISBN 978-80-11-02253-2.
    [Multinational Congress on Microscopy /16./. 04.09.2022-09.09.2022, Brno]
    R&D Projects: GA TA ČR(CZ) TN01000008
    Institutional support: RVO:68081731 ; RVO:60077344
    Keywords : Cupriavidus necator * adaptation * heavy metals * osmotic stress * polyhydroxyalkanoates * stress conditions
    OECD category: Genetics and heredity (medical genetics to be 3)
    https://www.16mcm.cz/wp-content/uploads/2022/09/16MCM-abstract-book.pdf
    Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0339840
     
     
  4. 4.
    0552527 - ÚPT 2022 RIV US eng A - Abstract
    Hrubanová, Kamila - Mrázová, Kateřina - Urban, Pavel - Krutil, Vojtěch - Skoupý, Radim - Obruča, S. - Krzyžánek, Vladislav
    Freeze-fracturing of microbes producing biopolymers at liquid Helium temperature: cryo-SEM application in biotechnology.
    Microscopy and Microanalysis. Cambridge University Press. Roč. 27, S1 (2021), s. 3164-3166. ISSN 1431-9276. E-ISSN 1435-8115
    R&D Projects: GA ČR(CZ) GA19-20697S
    Grant - others:AV ČR(CZ) MSM100652102
    Program: Program na podporu mezinárodní spolupráce začínajících výzkumných pracovníků
    Institutional support: RVO:68081731
    Keywords : cryo-SEM * biopolymers * liquid Helium * biotechnology
    OECD category: Electrical and electronic engineering
    https://www.cambridge.org/core/journals/microscopy-and-microanalysis/article/freezefracturing-of-microbes-producing-biopolymers-at-liquid-helium-temperature-cryosem-application-in-biotechnology/50BC0DD9DE37425C157D7C740B5DE39A
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0327637
     
     


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.