Search results

  1. 1.
    0497290 - ÚVGZ 2019 RIV cze P - Patent Document
    Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
    Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
    [Chocolate with an increased content of natural lignans.]
    2018. Owner: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta,Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Date of the patent acceptance: 25.07.2018. Patent Number: 307453
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Research Infrastructure: CzeCOS II - 90061
    Institutional support: RVO:86652079
    Keywords : Chocolate * natural lignans * spruce knots
    OECD category: Food and beverages
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/307/307453.pdf
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0289847
     
     
  2. 2.
    0463250 - ÚVGZ 2017 RIV cze P - Patent Document
    Híc, P. - Balík, J. - Kulichová, J. - Tříska, Jan - Strohalm, J. - Vrchotová, Naděžda - Houška, M.
    Způsob výroby lignanů pro potravinářské účely extrakcí ze suků jehličnanů.
    [Extraction method of lignans from coniferous tree branch knots and use of the extract for food purposes.]
    2017. Owner: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Praha 10- Hostivař, CZ; Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Lednice, CZ; Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., Brno, CZ. Date of the patent acceptance: 05.04.2017. Patent Number: 306700
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Research Infrastructure: CzeCOS II - 90061
    Institutional support: RVO:67179843
    Keywords : lignans from coniferous tree branch knots * use of the extract * food purposes
    OECD category: Nursing
    http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/306/306700.pdf
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0264277
     
     
  3. 3.
    0447150 - ÚVGZ 2016 RIV cze P - Patent Document
    Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Tománková, E. - Houška, M. - Strohalm, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Moos, M. - Marešová, I.
    Mošt, víno nebo nápoj na bázi vína se zvýšeným obsahem přírodních lignanů a způsob jejich výroby.
    [Must, wine or wine-based beverage with increased amount of natural lignans and process for preparing thereof.]
    2015. Owner: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů, Lednice, CZ; Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Praha 10- Hostivař, CZ; Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., Brno, CZ. Date of the patent acceptance: 22.07.2015. Patent Number: 305406
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073; GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institutional support: RVO:67179843
    Keywords : must * wine * natural lignans * process for preparing
    Subject RIV: GM - Food Processing
    http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/305/305406.pdf
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0249080
     
     


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.