0447150 - ÚVGZ 2016 RIV cze P - Patent Document
Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Tománková, E. - Houška, M. - Strohalm, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Moos, M. - Marešová, I.Mošt, víno nebo nápoj na bázi vína se zvýšeným obsahem přírodních lignanů a způsob jejich výroby.
[Must, wine or wine-based beverage with increased amount of natural lignans and process for preparing thereof.]
2015.
Owner: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů, Lednice, CZ; Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Praha 10- Hostivař, CZ; Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., Brno, CZ.
Date of the patent acceptance: 22.07.2015.
Patent Number: 305406
R&D Projects: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073; GA MŠMT(CZ) LO1415
Institutional support: RVO:67179843
Keywords : must * wine * natural lignans * process for preparing
Subject RIV: GM - Food Processing
http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/305/305406.pdf
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0249080