Search results

  1. 1.
    0319619 - ÚH 2009 RIV SK cze C - Conference Paper (international conference)
    Morávková, T. - Štern, Petr - Váchová, A. - Panovská, Z. - Pokorný, J.
    Vliv stabilizátoru a obsahu TiO2 na psychoreologii kosmetických emulzí.
    [The Influence of Stabilizers and TiO2 Content on Psychorheology of Cosmetic Emulsions.]
    International conference of cosmetology. Bratislava: STU, 2008 - (Hojerová, J.), s. 81-84. ISBN 978-80-227-2929-1.
    [International conference of cosmetology. Bratislava (SK), 01.10.2008-03.10.2008]
    R&D Projects: GA AV ČR IAA2060404
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z20600510
    Keywords : cosmetic emulsions * stability * rheology * sensory analysis
    Subject RIV: BK - Fluid Dynamics
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0168719
     
     
  2. 2.
    0110022 - UH-J 20043070 RIV CZ cze C - Conference Paper (international conference)
    Štern, Petr - Pokorný, J. - Jedelská, M. - Panovská, Z. - Seifert, P. - Svoboda, Z. - Novák, B.
    Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků.
    [Psychorheology of low-fat spreads.]
    Sborník přednášek z XLII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků. Nelahozeves: UNILEVER ČR, 2004, s. 13-20. ISBN 80-86238-41-5.
    [Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /42./. Stachy (CZ), 12.05.2004-14.05.2004]
    R&D Projects: GA AV ČR IAA2060404
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z2060917
    Keywords : rheometry * sensory analysis * low-fat spreads
    Subject RIV: BK - Fluid Dynamics
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0017118
     
     
  3. 3.
    0098343 - ÚH 2008 RIV CZ cze C - Conference Paper (international conference)
    Štern, Petr - Pokorný, J. - Šedivá, A. - Vykutilová, T.
    Stabilita emulgovaných tuků z hlediska reologie a senzoriky.
    [Stability of margarines from the viewpoint of rheology and sensorics.]
    Sborník přednášek z 45. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků. Praha: Unilever, 2007, s. 97-101. ISBN 978-80-86238-14-2.
    [Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /45./. Janov nad Nisou (CZ), 16.05.2007-18.05.2007]
    R&D Projects: GA AV ČR IAA2060404
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z20600510
    Keywords : margarines * flow curves
    Subject RIV: BK - Fluid Dynamics
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0157274
     
     
  4. 4.
    0098340 - ÚH 2008 RIV CZ cze C - Conference Paper (international conference)
    Štern, Petr - Pokorný, J. - Panovská, Z. - Šedivá, A. - Vykutilová, T.
    Psychoreologie kečupů.
    [Psychorheology of ketchup.]
    CHISA 2007. Praha: Česká společnost chemického inženýrství, 2007, s. 32. ISBN 80-86059-47-2.
    [Konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2007 /54./. Srní, Šumava (CZ), 15.10.2007-18.10.2007]
    R&D Projects: GA AV ČR IAA2060404
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z20600510
    Keywords : psychorheology * ketchup * sensor analysis
    Subject RIV: BK - Fluid Dynamics
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0004497
     
     
  5. 5.
    0098338 - ÚH 2008 RIV CZ cze C - Conference Paper (international conference)
    Morávková, T. - Štern, Petr - Pokorný, J. - Šedivá, A. - Panovská, Z.
    Reologické a senzorické vlastnosti kometických krémů.
    [Rheological and sensory properties of cosmetics creams.]
    Mezinárodní kosmetologická konference: sborník. Praha: Kosmetologická společnost ČR, 2007, s. 49-52. ISBN 978-80-254-0454-6.
    [Mezinárodní kosmetologická konference. České Budějovice (CZ), 08.10.2007-10.10.2007]
    R&D Projects: GA AV ČR IAA2060404
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z20600510
    Keywords : cosmetics * sensor analysis * Herschel-Bulkley model
    Subject RIV: BK - Fluid Dynamics
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0157272
     
     
  6. 6.
    0053896 - ÚH 2007 RIV SK cze C - Conference Paper (international conference)
    Vykutilová, T. - Štern, Petr - Pokorný, J. - Komárková, H. - Kupková, J. - Panovská, Z.
    Hodnocení reologických a senzorických vlastností tekutých kosmetických emulzí.
    [Evaluation of rheological and sensory properties of liquid cosmetic emulsion.]
    International Conference of Cosmetology: Proceedings. Bratislava: Slovenská technická univerzita v Bratislavě, 2006, s. 63-66. ISBN 80-227-2487-4.
    [International Conference of Cosmetology. Bratislava (SK), 04.10.2006-06.10.2006]
    R&D Projects: GA AV ČR IAA2060404
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z20600510
    Keywords : cosmetic emulsion * rheological properties * sensory properties
    Subject RIV: BK - Fluid Dynamics
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0142054
     
     
  7. 7.
    0053873 - ÚH 2007 RIV SK cze C - Conference Paper (international conference)
    Štern, Petr - Svoboda, Z. - Novák, B. - Panovská, Z. - Šedivá, A. - Pokorný, J.
    Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků.
    [Rheological, sensory and used properties of whipped fats.]
    Zborník prednášok z XLIV. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov. Bratislava: Palma-Tumys, 2006, s. 44-50. ISBN 80-86238-97-0.
    [Medzinárodná konferencia z technológie a analytiky tukov /46./. Liptovský Ján (SK), 10.05.2006-15.05.2006]
    R&D Projects: GA AV ČR IAA2060404
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z20600510
    Keywords : whipped fats * rheology * sensory properties * texture
    Subject RIV: BK - Fluid Dynamics
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0003849
     
     
  8. 8.
    0029012 - ÚH 2011 RIV CZ cze C - Conference Paper (international conference)
    Štern, Petr - Pokorný, J. - Panovská, Z. - Seifert, P. - Svoboda, Z. - Novák, B.
    Psychoreologie roztíratelných emulgovaných tuků.
    [Psychorheology of soft margarines.]
    Sborník přednášek z XLIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků. Ústí nad Labem: SETUZA, 2005, s. 30-34. ISBN 80-86238-46-6.
    [Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /43./. Strážnice (CZ), 11.05.2005-13.05.2005]
    R&D Projects: GA AV ČR(CZ) IAA2060404
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z20600510
    Keywords : psychorheology * rotational rheometry * sensory analysis * soft margarines
    Subject RIV: BK - Fluid Dynamics
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0118902
     
     


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.