Search results
- 1.0581879 - FGÚ 2024 RIV cze P1 - User Module
Beran, M. - Musílková, Jana - Sedlář, Antonín
Polymerní konstrukty s biometrickými charakteristikami pro inženýrství kostních tkání.
[Polymeric constructs with biometric characteristics for bone tissue engineering.]
2023. Owner: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. Date of the utility model acceptance: 23.05.2023. Utility model number: 37056
R&D Projects: GA MZd(CZ) NU20-08-00208
Institutional support: RVO:67985823
Keywords : 3D printed scaffolds * bone tissue engineering * ASC cells * polylactide * macro-porous structures
OECD category: Biomaterials (as related to medical implants, devices, sensors)
https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0037/uv037056.pdf
Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0350015 - 2.0579241 - FGÚ 2024 RIV cze P1 - User Module
Beran, M. - Musílková, Jana - Sedlář, Antonín
Pěny s hierarchickou porézní strukturou.
[Foams with a hierarchical porous structure.]
2023. Owner: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. Date of the utility model acceptance: 24.02.2023. Utility model number: 36870
R&D Projects: GA MZd(CZ) NU20-08-00208
Institutional support: RVO:67985823
Keywords : 3D polymeric scaffold * foams with hierarchical porous structure * tissue engineering * stem cells * PLA
OECD category: Biomaterials (as related to medical implants, devices, sensors)
https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0036/uv036870.pdf
Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0348092 - 3.0555477 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - User Module
Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Šnurkovič, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Jílek, L.
Čokoláda obohacená o sulforafan.
[Chocolate enriched with sulforaphane.]
2021. Owner: Mendelova univerzita v Brně, Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v i., Výzkumný ústav potravinářský, Pure Food Czechia s.r.o. Date of the utility model acceptance: 14.12.2021. Utility model number: 35653
Institutional support: RVO:86652079
Keywords : chocolate * sulforaphane * broccoli sprouts * food * antioxidant
OECD category: Food and beverages
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035653.pdf
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0330019 - 4.0555464 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - User Module
Tříska, Jan - Pavela, R. - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Balík, J. - Ledajaks, J.
Alkoholický nápoj s obsahem extraktu kořene kozince (Astragalus membranaceus).
[Alcoholic beverage containing goat root extract (Astragalus membranaceus).]
2021. Owner: Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha, v. v. i., Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Mendelova univerzita v Brně, Lihovar Poněšice s.r.o. Date of the utility model acceptance: 14.12.2021. Utility model number: 35654
Institutional support: RVO:86652079
Keywords : immunostimulant * alcoholic beverage * goat root * astragalus * membranaceus * adaptogen
OECD category: Civil engineering
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035654.pdf
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0330018 - 5.0548963 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - User Module
Houška, M. - Jílek, L. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kovaříková, E. - Novotná, P. - Balík, J.
Doplněk stravy z lyofilizovaných klíčků brokolice a ředkve s vysokým obsahem sulforafanu pro přímou konzumaci a k nutričnímu obohacení běžných potravin.
[Dietary supplement from lyophilized sprouts of broccoli and radish with a high content of sulforaphane for direct consumption and for nutritional enrichment of common foods.]
2021. Owner: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. – Pure Food Czechia s.r.o. – Mendelova univerzita v Brně – Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Date of the utility model acceptance: 21.09.2021. Utility model number: 35425
Institutional support: RVO:86652079
Keywords : lyophilized sprouts * broccoli * broccoli * sulforaphane * doplněk stravy
OECD category: Food and beverages
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035425.pdf
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0330020