Search results
- 1.0497290 - ÚVGZ 2019 RIV cze P - Patent Document
Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
[Chocolate with an increased content of natural lignans.]
2018. Owner: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta,Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Date of the patent acceptance: 25.07.2018. Patent Number: 307453
R&D Projects: GA MŠMT(CZ) LO1415
Research Infrastructure: CzeCOS II - 90061
Institutional support: RVO:86652079
Keywords : Chocolate * natural lignans * spruce knots
OECD category: Food and beverages
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/307/307453.pdf
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0289847 - 2.0463250 - ÚVGZ 2017 RIV cze P - Patent Document
Híc, P. - Balík, J. - Kulichová, J. - Tříska, Jan - Strohalm, J. - Vrchotová, Naděžda - Houška, M.
Způsob výroby lignanů pro potravinářské účely extrakcí ze suků jehličnanů.
[Extraction method of lignans from coniferous tree branch knots and use of the extract for food purposes.]
2017. Owner: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Praha 10- Hostivař, CZ; Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Lednice, CZ; Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., Brno, CZ. Date of the patent acceptance: 05.04.2017. Patent Number: 306700
R&D Projects: GA MŠMT(CZ) LO1415
Research Infrastructure: CzeCOS II - 90061
Institutional support: RVO:67179843
Keywords : lignans from coniferous tree branch knots * use of the extract * food purposes
OECD category: Nursing
http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/306/306700.pdf
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0264277 - 3.0447150 - ÚVGZ 2016 RIV cze P - Patent Document
Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Tománková, E. - Houška, M. - Strohalm, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Moos, M. - Marešová, I.
Mošt, víno nebo nápoj na bázi vína se zvýšeným obsahem přírodních lignanů a způsob jejich výroby.
[Must, wine or wine-based beverage with increased amount of natural lignans and process for preparing thereof.]
2015. Owner: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů, Lednice, CZ; Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Praha 10- Hostivař, CZ; Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., Brno, CZ. Date of the patent acceptance: 22.07.2015. Patent Number: 305406
R&D Projects: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073; GA MŠMT(CZ) LO1415
Institutional support: RVO:67179843
Keywords : must * wine * natural lignans * process for preparing
Subject RIV: GM - Food Processing
http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/305/305406.pdf
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0249080