Search results

  1. 1.
    0576282 - ÚVGZ 2024 RIV CZ cze L3 - Certified Methodologys
    Potopová, Vera - Muntean, N. - Chawdhery, M. - Trifan, T. - Zehnálek, P. - Soukup, J. - Potop, I. - Zahradníček, Pavel - Možný, Martin
    Modelování dopadů sdružených klimatických událostí na růst, vývoj a výnosové parametry polních teplomilných zelenin a řepky olejné v systému pro podporu rozhodování v oblasti transferu agrotechnologií – DSSAT.
    [Modeling the impacts of combined climatic events on the growth, development and yield parameters of field thermophilic vegetables and oilseed rape in the decision support system in the field of agrotechnology transfer - DSSAT.]
    Internal code: 9788021332867 ; 2023
    Technical parameters: 106522
    Economic parameters: Zvýšení efektivity pěstování zeleniny
    Certifying body: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Hroznová 63/2, Pisárky, 60300 Brno, Česká republika. Certificate issue date: 20.06.2023
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Research Infrastructure: CzeCOS IV - 90248
    Institutional support: RVO:86652079
    Keywords : modeling * climate * growth * vegetables * canola
    OECD category: Agriculture
    Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0345852
    FileDownloadSizeCommentaryVersionAccess
    1.-Certifikovana-metoda__final_Potopova-a-kol._21.06.2023.pdf37 MBPublisher’s postprintopen-access
     
     
  2. 2.
    0552508 - ÚVGZ 2022 RIV CZ cze L3 - Certified Methodologys
    Trnka, Miroslav - Kudláčková, Lucie - Čermák, P. - Balek, Jan - Novotný, Jan - Homolová, Lucie - Semerádová, Daniela - Brovkina, Olga - Štěpánek, Petr - Zahradníček, Pavel - Skalák, Petr - Bláhová, Monika - Benáček, Patrik - Fischer, Milan - Sedlák, Pavel - Janouš, Dalibor - Žalud, Zdeněk - Marek, Michal V. - Možný, M. - Hájková, L. - Chuchma, F. - Knozová, G. - Beranová, J. - Zatloukal, V. - Albert, J. - Mašková, R. - Cienciala, E. - Vizina, A. - Nesládková, M. - Melišová, E. - Hanel, M.
    Vyhodnocení rizika a předpověď přírodních požárů v bezprostředním okolí
    povrchových zdrojů pitné vody.
    [Risk assessment and prediction of natural fires in the immediate vicinity
    surface sources of drinking water.]
    Internal code: MZP/2022/020/68 ; 2021
    Technical parameters: Ministerstvo vnitra, Ministerstvo životního prostředí pod číslem MZP/2021/020/709
    Economic parameters: Metodika nemá povahu přímého generovánítržeb nebo zisku a uživatelům bude poskytována bezplatně a formou zveřejnění
    Certifying body: Ministerstvo životního prostředí, odbor bezpečnosti a krizového řízení. Certificate issue date: 01.12.2021
    R&D Projects: GA MV(CZ) VH20202021053
    Institutional support: RVO:86652079
    Keywords : natural fires * meteorology * risk * water resources * surface water * protection of water resources
    OECD category: Meteorology and atmospheric sciences
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0327624
     
     
  3. 3.
    0471091 - MBÚ 2017 RIV CZ cze L3 - Certified Methodologys
    Novotný, Čeněk - Koudela, M. - Svobodová, Kateřina - Nedorost, L. - Aust, R. - Kocourek, F.
    Hodnocení vlivu odrůdy a termického ošetření osiva u vybraných druhů zeleniny v raných růstových fázích na citlivost k infekci významnými houbovými patogeny.
    [Effect of a cultivar and thermal treatment of seeds in selected vegetables at early growth phase on the sensitivity to infection by important fungal pathogens.]
    Internal code: QJ1210165 ; 2016
    Technical parameters: Vliv odrůdy, vliv termického ošetření osiva
    Economic parameters: Zvýšení ochrany před infekcí houbovými patogeny
    Certifying body: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Brno, Česká republika. Certificate issue date: 20.12.2016
    R&D Projects: GA MZe QJ1210165
    Institutional support: RVO:61388971
    Keywords : Protection against infection
    Subject RIV: EE - Microbiology, Virology
    http://mbucas.cz/wp-content/uploads/2017/01/CertifMetodikaLabProOnline-Leden2017.pdf
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0269116
     
     


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.