0377897 - MBÚ 2013 RIV CZ cze L3 - Certified Methodologys
Sigler, Karel - Matoulková, D. - Kosař, K.Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení.
[A method for determining the effect of osmotic stress on the physiological state of brewer´s yeast and the course of main fermentation.]
Internal code: 1M0570/MBU/1/2012 ; 2012
Technical parameters: Optimalizace HGB procesu
Economic parameters: Zlepšení vlastností produkčních kmenů pivovarských kvasinek
Certifying body: Mze, Úsek potravinářských výrob – Úřad pro potraviny, odbor bezpečnosti potravin, Těšnov 17, 11705 Praha 1.
Certificate issue date: 13.03.2012
R&D Projects: GA MŠMT 1M0570
Institutional research plan: CEZ:AV0Z50200510
Keywords : Brewer´s yeast * HGB process * osmotic pressure
Subject RIV: EE - Microbiology, Virology
www.beerresearch.cz
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0209924