Search results

  1. 1.
    0377897 - MBÚ 2013 RIV CZ cze L3 - Certified Methodologys
    Sigler, Karel - Matoulková, D. - Kosař, K.
    Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení.
    [A method for determining the effect of osmotic stress on the physiological state of brewer´s yeast and the course of main fermentation.]
    Internal code: 1M0570/MBU/1/2012 ; 2012
    Technical parameters: Optimalizace HGB procesu
    Economic parameters: Zlepšení vlastností produkčních kmenů pivovarských kvasinek
    Certifying body: Mze, Úsek potravinářských výrob – Úřad pro potraviny, odbor bezpečnosti potravin, Těšnov 17, 11705 Praha 1. Certificate issue date: 13.03.2012
    R&D Projects: GA MŠMT 1M0570
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z50200510
    Keywords : Brewer´s yeast * HGB process * osmotic pressure
    Subject RIV: EE - Microbiology, Virology
    www.beerresearch.cz
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0209924
     
     


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.