Search results

  1. 1.
    0137627 - UEF-S 20027038 RIV CZ cze G - Proceedings (international conference)
    Holubová, Markéta (ed.) - Petráňová, Lydia (ed.) - Tarcalová, L. (ed.)
    Obyčejové právo. Sborník příspěvků z konference karpatologické komise pro lidové obyčeje MKKK konané v Martině - Vrútkách v roce 2001.
    [Common Law.]
    Praha: Etnologický ústav AV ČR, 2002. 174 s. ISBN 80-85010-43-7.
    [Obyčejové právo. Martin-Vrútky (CZ), 15.05.2001-16.05.2001]
    R&D Projects: GA AV ČR KSK8002119
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z9058907
    Keywords : Common Law
    Subject RIV: AC - Archeology, Anthropology, Ethnology
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0035386
     
     
  2. 2.
    0137503 - UEF-S 20020002 RIV CZ cze G - Proceedings (international conference)
    Holubová, Markéta (ed.) - Petráňová, Lydia (ed.) - Woitsch, Jiří (ed.)
    Česká etnologie 2000 (Praha, vila Lanna 25. - 26. října 2000).
    [Czech Ethnology 2000 (Prague, villa Lanna 25th - 26th October 2000).]
    Praha: Etnologický ústav AV ČR, 2002. 273 s. ISBN 80-85010-41-0.
    [Česká etnologie 2000. Praha (CZ), 25.10.2002-26.10.2002]
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z9058907
    Keywords : czech ethnology * history of ethnology * methodology
    Subject RIV: AC - Archeology, Anthropology, Ethnology
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0035262
     
     
  3. 3.
    0028458 - EÚ 2006 RIV CZ eng G - Proceedings (international conference)
    Oddy, D. J. (ed.) - Petráňová, Lydia (ed.)
    The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day.
    [Šíření kultury stravování v Evropě od konce 18. století do dnešní doby.]
    Prague: ACADEMIA: Prague: Institute of Ethnology of the Academy of Sciences of the Czech Republic, 2005. 300 s. ISBN 80-200-1325-3.
    [Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century. Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) /8./. Prague (CZ), 30.09.2003-05.10.2003]
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z9058907
    Keywords : Food culture * Cookery * Food education
    Subject RIV: AC - Archeology, Anthropology, Ethnology
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0118397
     
     


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.