Search results

  1. 1.
    0047215 - ÚVGZ 2007 SIGLE CZ eng A - Abstract
    Houška, M. - Strohalm, J. - Totušek, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Gabrovská, D. - Otová, B. - Gresová, P.
    Food safety issues of high pressure treated fruit/vegetable juices.
    [Problematika bezpečnosti potravin u ovocno-zeleninových šťáv ošetřených vysokým tlakem.]
    Book of Abstracts & Schedule. Praha, 2006. s. 99.
    [EHPRG Meeting /44./. 04.09.2006-08.09.2006, Praha]
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z60870520
    Keywords : fruit/vegetable juices * hihg pressure * food safety
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0138188
     
     
  2. 2.
    0047206 - ÚVGZ 2007 CZ eng A - Abstract
    Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J.
    Comparison of high pressure treatment, freezing and heat pasteurization on the stability of sulforaphane the juices containing brocolli.
    [Porovnání vysokotlakého ošetření, mražení a tepelné pasterizace na stabilitu sulforafanu ve šťávách obsahujících brokolici.]
    Book of Abstracts & Schedule. Praha, 2006. s. 94.
    [EHPRG Meeting /44./. 04.09.2006-08.09.2006, Praha]
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z60870520
    Keywords : high pressure treatment * vegetables juices * broccoli
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0138182
     
     


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.