Search results
- 1.0047215 - ÚVGZ 2007 SIGLE CZ eng A - Abstract
Houška, M. - Strohalm, J. - Totušek, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Gabrovská, D. - Otová, B. - Gresová, P.
Food safety issues of high pressure treated fruit/vegetable juices.
[Problematika bezpečnosti potravin u ovocno-zeleninových šťáv ošetřených vysokým tlakem.]
Book of Abstracts & Schedule. Praha, 2006. s. 99.
[EHPRG Meeting /44./. 04.09.2006-08.09.2006, Praha]
Institutional research plan: CEZ:AV0Z60870520
Keywords : fruit/vegetable juices * hihg pressure * food safety
Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0138188 - 2.0047206 - ÚVGZ 2007 CZ eng A - Abstract
Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J.
Comparison of high pressure treatment, freezing and heat pasteurization on the stability of sulforaphane the juices containing brocolli.
[Porovnání vysokotlakého ošetření, mražení a tepelné pasterizace na stabilitu sulforafanu ve šťávách obsahujících brokolici.]
Book of Abstracts & Schedule. Praha, 2006. s. 94.
[EHPRG Meeting /44./. 04.09.2006-08.09.2006, Praha]
Institutional research plan: CEZ:AV0Z60870520
Keywords : high pressure treatment * vegetables juices * broccoli
Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0138182