Search results

  1. 1.
    0368435 - BC 2012 RIV CZ cze J - Journal Article
    Krištůfek, Václav - Diviš, J. - Ságová-Marečková, M. - Kopecký, J.
    Markery pro určení náchylnosti brambor k obecné strupovitosti.
    [Markers for detection of potatoes to common scab.]
    Bramborářství: Odborný časopis Ústředního bramborářského svazu České republiky. Roč. 19, č. 5 (2011), s. 19-21. ISSN 1211-2429
    R&D Projects: GA ČR(CZ) GA526/96/0168; GA AV ČR IBS6066001; GA MZe QH92151
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z60660521
    Keywords : potatoes * common scab * detection
    Subject RIV: EH - Ecology, Behaviour
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0202778
     
     
  2. 2.
    0206561 - UPB-H 20033100 RIV CZ cze J - Journal Article
    Diviš, J. - Krištůfek, Václav
    Strupovitost brambor a význam odrůdy.
    [Common scab and variety.]
    Collection of Scientific Papers, Faculty of Agriculture in České Budějovice. Roč. 20, č. 1 (2003), s. 5-9. ISSN 1212-0731
    R&D Projects: GA AV ČR IBS6066001
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z6066911
    Keywords : potato * common scab * variety
    Subject RIV: EH - Ecology, Behaviour
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0102151
     
     
  3. 3.
    0206365 - UPB-H 20023009 RIV CZ cze J - Journal Article
    Krištůfek, Václav - Diviš, J. - Brož, J.
    Využití chloridu železitého pro stanovení náchylnosti brambor k obecné strupovitosti.
    [Use of FeCl3 for study of potato sensitivity to common scab.]
    Bramborářství: Odborný časopis Ústředního bramborářského svazu České republiky. Roč. 10, č. 2 (2002), s. 14-15. ISSN 1211-2429
    R&D Projects: GA AV ČR IBS6066001
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z6066911
    Keywords : chlorogenic acid * potato sensitivity * scab
    Subject RIV: EH - Ecology, Behaviour
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0101959
     
     
  4. 4.
    0206295 - UPB-H 20013131 RIV CZ cze J - Journal Article
    Krištůfek, Václav - Pelikánová, Lenka - Diviš, J.
    Obsah polyfenolických látek ve slupce hlíz brambor ve vztahu k výskytu strupovitosti.
    [The content of polyphenolic compounds in tuber periderm of potato in relation to common scab.]
    Bramborářství: Odborný časopis Ústředního bramborářského svazu České republiky. Roč. 9, č. 5 (2001), s. 4-7. ISSN 1211-2429
    R&D Projects: GA AV ČR IBS6066001
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z6066911
    Keywords : antioxidant * streptomyces scabies
    Subject RIV: EH - Ecology, Behaviour
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0101890
     
     
  5. 5.
    0028194 - UPB-H 2006 RIV CZ cze J - Journal Article
    Diviš, J. - Krištůfek, Václav
    Opatření proti strupovitosti brambor.
    [Precaution against potato scab.]
    Agro. Roč. 6, č. 3 (2005), s. 17. ISSN 1211-362X
    R&D Projects: GA AV ČR(CZ) IBS6066001
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z60660521
    Keywords : potato scab
    Subject RIV: EH - Ecology, Behaviour
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0118168
     
     


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.