0556910 - ÚT 2023 RIV CZ cze V - Research Report
Buchar, Jaroslav - Trnka, Jan - Kober, Jan
Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku.
[Determination of stress wave pulse attenuation in chocolate with different sample thickness.]
Praha: Mendelova univerzita v Brně, 2021. 60 s. Z-1632/21.
Institutional support: RVO:61388998
Keywords : chocolate * pulse attenuation * split Hopkinson pressure bar
OECD category: Applied mechanics
Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0340230
Buchar, Jaroslav - Trnka, Jan - Kober, Jan
Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku.
[Determination of stress wave pulse attenuation in chocolate with different sample thickness.]
Praha: Mendelova univerzita v Brně, 2021. 60 s. Z-1632/21.
Institutional support: RVO:61388998
Keywords : chocolate * pulse attenuation * split Hopkinson pressure bar
OECD category: Applied mechanics
Permanent Link: https://hdl.handle.net/11104/0340230