0332456 - ÚH 2010 RIV SK cze C - Conference Paper (international conference)
Štern, Petr - Panovská, Z. - Pokorný, J.
Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků.
[Methodology of the psychorheological investigation of food fats.]
Zborník prednášok z XLVII. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov. Bratislava: Palma Group, 2009, s. 163-166. ISBN 987-80-227-3097-6.
[Medzinárodná konferencia z technológie a analytiky tukov /47./. Tatranská Lomnica (SK), 20.05.2009-22.05.2009]
Institutional research plan: CEZ:AV0Z20600510
Keywords : emulsified fats * rheology * sensory analysis * texture
Subject RIV: BK - Fluid Dynamics
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0177710
Štern, Petr - Panovská, Z. - Pokorný, J.
Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků.
[Methodology of the psychorheological investigation of food fats.]
Zborník prednášok z XLVII. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov. Bratislava: Palma Group, 2009, s. 163-166. ISBN 987-80-227-3097-6.
[Medzinárodná konferencia z technológie a analytiky tukov /47./. Tatranská Lomnica (SK), 20.05.2009-22.05.2009]
Institutional research plan: CEZ:AV0Z20600510
Keywords : emulsified fats * rheology * sensory analysis * texture
Subject RIV: BK - Fluid Dynamics
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0177710