Number of the records: 1  

Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot

  1. 1.
    SYSNO0366133
    TitleReologie vysokoviskózních potravinářských hmot
    TitleRheology of high viscous food substances
    Author(s) Štern, Petr (UH-J)
    Vlasák, Pavel (UH-J) SAI, ORCID, RID
    Source Title Sborník CHISA 2011. S. 118. - Praha : Česká společnost chemického inženýrství, 2011
    Conference Konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2011 /58./, Srní, Šumava, 24.10.2011-27.10.2011
    Document TypeKonferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Grant FR-TI1/156 GA MPO - Ministry of Industry and Trade (MPO)
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    Languagecze
    CountryCZ
    Keywords rheology * food substances * collagen * viscoelasticity * viscoplasticity
    Permanent Linkhttp://hdl.handle.net/11104/0201212
    FileDownloadSizeCommentaryVersionAccess
    Štern_Vlasák_Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot_CHISA 2011.pdf01.1 MBPublisher’s postprintrequire
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.