Number of the records: 1
Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot
- 1.
SYSNO 0366133 Title Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot Title Rheology of high viscous food substances Author(s) Štern, Petr (UH-J)
Vlasák, Pavel (UH-J) SAI, ORCID, RIDSource Title Sborník CHISA 2011. S. 118. - Praha : Česká společnost chemického inženýrství, 2011 Conference Konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2011 /58./, Srní, Šumava, 24.10.2011-27.10.2011 Document Type Konferenční příspěvek (zahraniční konf.) Grant FR-TI1/156 GA MPO - Ministry of Industry and Trade (MPO) CEZ AV0Z20600510 - UH-J (2005-2011) Language cze Country CZ Keywords rheology * food substances * collagen * viscoelasticity * viscoplasticity Permanent Link http://hdl.handle.net/11104/0201212 File Download Size Commentary Version Access Štern_Vlasák_Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot_CHISA 2011.pdf 0 1.1 MB Publisher’s postprint require
Number of the records: 1