Number of the records: 1  

Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene

  1. 1.
    SYSNO0363301
    TitleVliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene
    TitleInfluence of the brewing process on the barley protein profile
    Author(s) Benkovská, Dagmar (UIACH-O) [PRO]
    Flodrová, Dana (UIACH-O) [PRO]
    Psota, V. (CZ)
    Bobálová, Janette (UIACH-O) [PRO] RID, ORCID
    Source Title Kvasný průmysl. Roč. 57, 7-8 (2011), 260-265. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský
    Document TypeČlánek v odborném periodiku
    Grant 1M0570 GA MŠMT - Ministry of Education, Youth and Sports (MEYS)
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    Languagecze, eng
    CountryCZ
    Keywords barley * proteins * brewing process
    Permanent Linkhttp://hdl.handle.net/11104/0199280
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.