Number of the records: 1  

Přehled termoanemometrických sond vyvinutých v ÚT AV ČR pro současné měření rychlosti a skalární veličiny

  1. 1.
    SYSNO ASEP0363416
    Document TypeC - Proceedings Paper (int. conf.)
    R&D Document TypeConference Paper
    TitlePřehled termoanemometrických sond vyvinutých v ÚT AV ČR pro současné měření rychlosti a skalární veličiny
    TitleAn Overview of Hot-Wire Probes for Simultaneous Measurement of the Velocity and the Scalar Quantity
    Author(s) Antoš, Pavel (UT-L) RID, ORCID
    Mazur, Oton (UT-L) RID
    Uruba, Václav (UT-L) RID, ORCID
    Number of authors3
    Source Title25th Symposium on Anemometry, Proceedings. - Praha : Institute of Hydrodynamics ASCR, v. v. i., 2011 / Chára Z. ; Klaboch L. - ISBN 978-80-87117-08-8
    Pagess. 3-10
    Number of pages8 s.
    ActionSymposium on Anemometry /25./
    Event date31.05.2011-01.06.2011
    VEvent locationHolany - Litice
    CountryCZ - Czech Republic
    Event typeEUR
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Keywordshot-wire anemometry ; thermoanemometry probe
    Subject RIVBK - Fluid Dynamics
    R&D ProjectsGPP101/10/P556 GA ČR - Czech Science Foundation (CSF)
    CEZAV0Z20760514 - UT-L (2005-2011)
    AnnotationPříspěvek se zabývá vlastnostmi vícečidlových termoanemometrických sond, které byly v oddělení Dynamiky tekutin Ústavu termomechaniky AV ČR, v.v.i. vyvinuty pro současné měření rychlosti a koncentrace či teploty proudu.
    Description in EnglishPaper deals with properties of multiple-sensor hot-wire probes which has been developed in Fluid Dynamics dept. of the Institute of Thermomechanics of the Academy of Sciences of the Czech Republic for simultaneous measurement of the velocity and the concentration or the flow temperature.
    WorkplaceInstitute of Thermomechanics
    ContactMarie Kajprová, kajprova@it.cas.cz, Tel.: 266 053 154 ; Jana Lahovská, jaja@it.cas.cz, Tel.: 266 053 823
    Year of Publishing2012
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.