Number of the records: 1  

Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene

  1. 1.
    SYSNO ASEP0363301
    Document TypeJ - Journal Article
    R&D Document TypeJournal Article
    Subsidiary JOstatní články
    TitleVliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene
    TitleInfluence of the brewing process on the barley protein profile
    Author(s) Benkovská, Dagmar (UIACH-O)
    Flodrová, Dana (UIACH-O)
    Psota, V. (CZ)
    Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCID
    Number of authors4
    Source TitleKvasný průmysl. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský - ISSN 0023-5830
    Roč. 57, 7-8 (2011), 260-265
    Number of pages6 s.
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Keywordsbarley ; proteins ; brewing process
    Subject RIVCB - Analytical Chemistry, Separation
    R&D Projects1M0570 GA MŠMT - Ministry of Education, Youth and Sports (MEYS)
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    AnnotationPráce byla zaměřena na identifikaci proteinů v průběhu výroby piva, přičemž největší pozornost byla věnována proteinům, které ovlivňují kvalitu a stabilitu pěny, obzvlášť nsLTP proteinům a proteinu Z.
    Description in EnglishOur work was focused on identification of proteins within the process of beer production, whereas the main interest was oriented to proteins that can affect the quality and stability of foam, especially nsLTP and protein Z.
    WorkplaceInstitute of Analytical Chemistry
    ContactIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Year of Publishing2012
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.