Number of the records: 1
Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene
- 1.
SYSNO ASEP 0363301 Document Type J - Journal Article R&D Document Type Journal Article Subsidiary J Ostatní články Title Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene Title Influence of the brewing process on the barley protein profile Author(s) Benkovská, Dagmar (UIACH-O)
Flodrová, Dana (UIACH-O)
Psota, V. (CZ)
Bobálová, Janette (UIACH-O) RID, ORCIDNumber of authors 4 Source Title Kvasný průmysl. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský - ISSN 0023-5830
Roč. 57, 7-8 (2011), 260-265Number of pages 6 s. Language cze - Czech Country CZ - Czech Republic Keywords barley ; proteins ; brewing process Subject RIV CB - Analytical Chemistry, Separation R&D Projects 1M0570 GA MŠMT - Ministry of Education, Youth and Sports (MEYS) CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) Annotation Práce byla zaměřena na identifikaci proteinů v průběhu výroby piva, přičemž největší pozornost byla věnována proteinům, které ovlivňují kvalitu a stabilitu pěny, obzvlášť nsLTP proteinům a proteinu Z. Description in English Our work was focused on identification of proteins within the process of beer production, whereas the main interest was oriented to proteins that can affect the quality and stability of foam, especially nsLTP and protein Z. Workplace Institute of Analytical Chemistry Contact Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Year of Publishing 2012
Number of the records: 1