Number of the records: 1  

Získání a zpracování obrazu v mikroskopii

  1. 1.
    SYSNO ASEP0319773
    Document TypeU - Organizing Conference, Workshop, Exhibition
    R&D Document TypeM - Uspořádání konference
    R&D Document TypeNení vybrán druh dokumentu
    TitleZískání a zpracování obrazu v mikroskopii
    TitleImage capture and processing in microscopy
    Author(s) Hozák, Pavel (UMG-J) RID, ORCID
    Kubínová, Lucie (FGU-C) RID, ORCID
    Nebesářová, Jana (BC-A) RID, ORCID
    Event typeK - Konference
    Event date12.05.2008-16.05.2008
    VEvent locationÚstav molekulární genetiky
    CountryCZ - Czech Republic
    Event typeCST
    Total number of participants32
    Number of foreign participants0
    Languagecze - Czech
    Keywordslight and electron microscopy ; stereology ; sample preparation
    Subject RIVEB - Genetics ; Molecular Biology
    CEZAV0Z50520514 - UMG-J (2005-2011)
    AV0Z60220518 - PAU-O, BC-A (2005-2011)
    AV0Z50110509 - FGU-C (2005-2011)
    AnnotationPětidenní teoretický kurz v anglickém jazyce s praktickými demonstracemi světelné a elektronové mikroskopie (včetně principů přípravy biologických vzorků), získání a práce s digitálními obrázky a stereologie. Tento kurz byl určen zejména pro PhD studenty v oblasti biomedicíny. Nebyl však určen jako podrobné školení, k tomu je třeba navštívit specializovanější kurz.
    Description in EnglishA five-day theoretical course in English with practical demonstrations in light and electron microscopy (including principals of biologic sample preparation), obtaining and working with digital images and stereology. This course is intended mainly for PhD students in biomedical fields. The attendants should, however, not expect to be given detailed protocols and technical training – this should be a part of a more specialized course.
    WorkplaceInstitute of Molecular Genetics
    ContactNikol Škňouřilová, nikol.sknourilova@img.cas.cz, Tel.: 241 063 217
    Year of Publishing2009
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.