Number of the records: 1  

Stereologická analýza anatomie jehlic smrku ztepilého pod vlivem faktorů prostředí

  1. 1.
    SYSNO ASEP0313404
    Document TypeA - Abstract
    R&D Document TypeThe record was not marked in the RIV
    R&D Document TypeNení vybrán druh dokumentu
    TitleStereologická analýza anatomie jehlic smrku ztepilého pod vlivem faktorů prostředí
    TitleStereological analysis of Norway spruce anatomy under impact of various environmental factors
    Author(s) Albrechtová, Jana (BU-J) RID, ORCID
    Lhotáková, Zuzana (FGU-C)
    Janáček, Jiří (FGU-C) RID, ORCID
    Kubínová, Lucie (FGU-C) RID, ORCID
    Source TitleVliv abiotických a biotických stresorů na vlastnosti rostlin 2007. - Praha : VÚRV, 2007 - ISBN 978-80-87011-00-3
    S. 65-66
    Number of pages2 s.
    ActionVliv abiotických a biotických stresorů na vlastnosti rostlin 2007
    Event date21.03.2007-22.03.2007
    VEvent locationPraha
    CountryCZ - Czech Republic
    Event typeCST
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Keywordsspr2 ; Norway spruce ; stereology ; environmental impact
    Subject RIVEF - Botanics
    R&D ProjectsIAA600110507 GA AV ČR - Academy of Sciences of the Czech Republic (AV ČR)
    CEZAV0Z60050516 - BU-J (2005-2011)
    AV0Z50110509 - FGU-C (2005-2011)
    AnnotationAplikace stereologických metod na trojrozměrná data získaná pomocí konfokální mikroskopie tlustých řezů čerstvým rostlinným materiálem je prezenována na příkladu jehlic smrku. Citlivost metod je otestována na jehlicích ošetřených simulací kyselého deště
    Description in EnglishThe possible technical constraints of stereological methods were established on fresh sections of spruce needles.Sensitivity of these methodswais tested on needles of Norway spruce treated with simulated acid rain.
    WorkplaceInstitute of Physiology
    ContactLucie Trajhanová, lucie.trajhanova@fgu.cas.cz, Tel.: 241 062 400
    Year of Publishing2009
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.