Number of the records: 1  

Biodiverzita ichtyofauny České republiky (4)

  1. 1.
    SYSNO ASEP0164378
    Document TypeG - Proceedings (int. conf.)
    R&D Document TypeNení vybrán druh dokumentu
    TitleBiodiverzita ichtyofauny České republiky (4)
    TitleBiodiversity of fishes in the Czech Republic (4)
    Author(s) Lusk, Stanislav (UBO-W ed.) RID
    Lusková, Věra (UBO-W ed.) RID, SAI
    Halačka, Karel (UBO-W ed.) RID, SAI
    Issue dataBrno: ÚBO AV ČR, 2002
    ISBN80-238-8989-3
    Number of pages189 s.
    ActionBiodiverzita ichtyofauny České republiky /4./
    Event date13.11.2001-14.11.2001
    VEvent locationBrno
    CountryCZ - Czech Republic
    Event typeEUR
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Issue1.
    Keywordsbiodiversity
    Subject RIVEG - Zoology
    R&D ProjectsKSK6005114 GA AV ČR - Academy of Sciences of the Czech Republic (AV ČR)
    IBS6093007 GA AV ČR - Academy of Sciences of the Czech Republic (AV ČR)
    IBS5045111 GA AV ČR - Academy of Sciences of the Czech Republic (AV ČR)
    CEZAV0Z6093917 - UBO-W
    AnnotationTato v pořadí již čtvrtá konference byla v převážné míře věnována problematice biodiverzity ryb. Vedle příspěvků obsahujících poznatky o biodiverzitě konkrétních subjektů na konkrétních lokalitách a biotopech, a to na úrovni společenstva, druhu, ale i vnitrodruhové, byly předneseny i příspěvky, ve kterých je položen důraz na ochranu biodiverzity.
    Description in EnglishThis conference, fourth in a row, was largely devoted to problems of biodiversity of fishes. Besides contributions which present data on the biodiversity of concrete subjects in concrete localities and habitats on community, species and intraspecific levels, there were also contributions that emphasise biodiversity protection and conservation.
    WorkplaceInstitute of Vertebrate Biology
    ContactHana Slabáková, slabakova@ivb.cz, Tel.: 543 422 524
    Year of Publishing2003

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.