Number of the records: 1  

Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene

  1. 1.
    0363301 - ÚIACH 2012 RIV CZ cze, eng J - Journal Article
    Benkovská, Dagmar - Flodrová, Dana - Psota, V. - Bobálová, Janette
    Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene.
    [Influence of the brewing process on the barley protein profile.]
    Kvasný průmysl. Roč. 57, 7-8 (2011), 260-265. ISSN 0023-5830
    R&D Projects: GA MŠMT 1M0570
    Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
    Keywords : barley * proteins * brewing process
    Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation

    Práce byla zaměřena na identifikaci proteinů v průběhu výroby piva, přičemž největší pozornost byla věnována proteinům, které ovlivňují kvalitu a stabilitu pěny, obzvlášť nsLTP proteinům a proteinu Z.

    Our work was focused on identification of proteins within the process of beer production, whereas the main interest was oriented to proteins that can affect the quality and stability of foam, especially nsLTP and protein Z.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0199280

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.