Number of the records: 1  

Hydrolyzát z odpadního peří s obsahem proteinu a lipidu.

  1. SYS0523455
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103223923.6
    100
      
    $a 20200327d m y slo 03 ba
    101
      
    $a cze $d cze
    200
    1-
    $a Hydrolyzát z odpadního peří s obsahem proteinu a lipidu.
    210
      
    $d 2020
    215
      
    $c P
    541
      
    $a Hydrolysate from waste feathers containing proteins and lipids. $z eng
    610
      
    $a waste feathers
    610
      
    $a proteins and lipids
    610
      
    $a hydrolyzate
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0103378 $a Šolcová $b Olga $p UCHP-M $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103420 $a Hanika $b Jiří $p UCHP-M $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0204685 $a Rousková $b Milena $p UCHP-M $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103373 $a Šabata $b Stanislav $p UCHP-M $i Oddělení bioorganických látek a nanokompozitů $j Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $w Department of Bioorganic Compounds and Nanocomposites $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0237930 $a Flemr $b M. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0389705 $a Bohuslav $b V. $y CZ $4 070
    856
      
    $u https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034016.pdf $9 RIV
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.