Number of the records: 1  

Contribution to the study of rutin stability in the achenes of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum)

  1. SYS0488941
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103215918.5
    014
      
    $a 85044721074 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000430241500041 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.foodchem.2018.03.090 $2 DOI
    100
      
    $a 20180413d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Contribution to the study of rutin stability in the achenes of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum)
    215
      
    $a 7 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 258, aug (2018), s. 314-320 $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a hexane
    610
      
    $a lyophilisation
    610
      
    $a methanol
    610
      
    $a quercetin
    610
      
    $a rutin-degradating enzyme
    610
      
    $a temperature
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0360027 $a Kalinová Pexová $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.