Number of the records: 1  

Electrochemical Detection of Structurally Different Aminoacids by Thin Layers of Undoped and Doped ZnO.

  1. SYS0467434
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103213158.2
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20160503d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a DE
    200
    1-
    $a Electrochemical Detection of Structurally Different Aminoacids by Thin Layers of Undoped and Doped ZnO.
    215
      
    $a 7 s.
    300
      
    $a DOI,UT ISI a UT Scopus nejsou k dohledání
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0461189 $1 011 $a 2458-9403 $e 3159-0040 $1 200 1 $a Journal of Multidisciplinary Engineering Science and Technology $v Roč. 3, č. 10 (2016), s. 5706-5712
    610
      
    $a doped semiconductors
    610
      
    $a aminoacids
    610
      
    $a open circuit amperometry
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0264834 $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $a Dytrych $b Pavel $p UCHP-M $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0242338 $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $a Klusoň $b Petr $p UCHP-M $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0108024 $i Oddělení vícefázových reaktorů $j Department of Multiphase Reactors $w Department of Multiphase Reactors $4 070 $a Stanovský $b Petr $p UCHP-M $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103378 $i Oddělení katalýzy a reakčního inženýrství $j Department of Catalysis and Reaction Engineering $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $a Šolcová $b Olga $p UCHP-M $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.