Number of the records: 1  

Inulin. Biochemistry, Food Sources and Health Implications

  1. SYS0452541
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103211432.8
    014
      
    $a 84956779046 $2 SCOPUS
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20151214d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Chapter 2
    Processing Plants Containing Inulin.
    215
      
    $9 157 $a 45 s. $c P
    300
      
    $a DOI a UT ISI není dohledatelné
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0452540 $1 010 $a 978-1-63463-985-9 $1 200 1 $a Inulin. Biochemistry, Food Sources and Health Implications $v S. 57-101 $1 210 $a New York $c Nova Science Publishers $d 2015 $1 225 $a Biochemistry Research Trends $1 702 1 $4 340 $a Marlow $b M.G.
    610
      
    $a jerusalem artychoke
    610
      
    $a yacón
    610
      
    $a hydrolysis
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0103398 $i Laboratoř procesů ochrany prostředí $j Environmental Process Engineering Laboratory $w Department of Environmental Engineering $4 070 $a Veselý $b Václav $p UCHP-M $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0324203 $4 070 $a Budovičová $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103420 $i Laboratoř separačních procesů E. Hály $j E. Hála Laboratory of Separation Processes $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $a Hanika $b Jiří $p UCHP-M $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103339 $i Laboratoř procesů ochrany prostředí $j Environmental Process Engineering Laboratory $w Department of Environmental Engineering $4 070 $a Punčochář $b Miroslav $p UCHP-M $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0202279 $4 070 $a Bárnet $b M. $y CZ
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.