Number of the records: 1
Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot
SYS 0366133 LBL 02055^^^^^2200325^^^450 005 20240111140802.6 100 $a 20120308d m y slo 03 ba 101 0-
$a cze $d cze 102 $a CZ 200 1-
$a Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot 215 $a 5 s. $c CD-ROM 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0365999 $1 010 $a 978-80-905035-0-2 $1 200 1 $a Sborník CHISA 2011 $v S. 118 $1 210 $a Praha $c Česká společnost chemického inženýrství $d 2011 541 1-
$a Rheology of high viscous food substances $z eng 610 0-
$a rheology 610 0-
$a food substances 610 0-
$a collagen 610 0-
$a viscoelasticity 610 0-
$a viscoplasticity 700 -1
$3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $i Mechanika tekutin a dispersních systémů $j Department of Mechanics of Fluids and Disperse Systems $p UH-J $z G $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0101527 $a Vlasák $b Pavel $i Mechanika tekutin a dispersních systémů $j Department of Mechanics of Fluids and Disperse Systems $p UH-J $w Fluid mechanics $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i. 856 $q textový soubor
Number of the records: 1