Number of the records: 1  

Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot

  1. SYS0366133
    LBL
      
    02055^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240111140802.6
    100
      
    $a 20120308d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a cze $d cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot
    215
      
    $a 5 s. $c CD-ROM
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0365999 $1 010 $a 978-80-905035-0-2 $1 200 1 $a Sborník CHISA 2011 $v S. 118 $1 210 $a Praha $c Česká společnost chemického inženýrství $d 2011
    541
    1-
    $a Rheology of high viscous food substances $z eng
    610
    0-
    $a rheology
    610
    0-
    $a food substances
    610
    0-
    $a collagen
    610
    0-
    $a viscoelasticity
    610
    0-
    $a viscoplasticity
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $i Mechanika tekutin a dispersních systémů $j Department of Mechanics of Fluids and Disperse Systems $p UH-J $z G $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101527 $a Vlasák $b Pavel $i Mechanika tekutin a dispersních systémů $j Department of Mechanics of Fluids and Disperse Systems $p UH-J $w Fluid mechanics $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $q textový soubor
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.