Number of the records: 1  

Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process

  1. SYS0349615
    LBL
      
    01757^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240103194125.6
    014
      
    $a 000287278700005 $2 WOS
    100
      
    $a 20110310d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Utilization of the linear mode of MALDI-TOF mass spectrometry in the study of glycation during the malting process
    215
      
    $a 4 s.
    300
      
    $a DOI nezjištěno
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0253819 $1 011 $a 0046-9750 $e 2050-0416 $1 200 1 $a Journal of the Institute of Brewing $v Roč. 116, č. 3 (2010), s. 245-250 $1 210 $c Wiley
    610
    0-
    $a barley
    610
    0-
    $a brewing
    610
    0-
    $a glycation
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0045076 $a Laštovičková $b Markéta $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0035441 $a Mazanec $b Karel $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0263967 $a Smětalová $b Dagmar $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0045066 $a Bobálová $b Janette $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.