Number of the records: 1
Psychorheology of food dispersions
SYS 0340208 LBL 02069^^^^^2200325^^^450 005 20240111140736.9 014 $a 000275829400004 $2 WOS 017 $a 10.2478/v10098-010-0004-2 $2 DOI 100 $a 20100304d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng $d cze 102 $a SK 200 1-
$a Psychorheology of food dispersions 215 $a 7 s. $c on-line 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0294977 $1 011 $a 0042-790X $e 1338-4333 $1 200 1 $a Journal of Hydrology and Hydromechanics $v Roč. 58, č. 1 (2010), s. 29-35 $1 210 $c Ústav pro hydromechaniku AV ČR, v. v. i. $1 210 $c Ústav hydrológie SAV 610 0-
$a psychorheology 610 0-
$a food dispersions 610 0-
$a tomato ketchup 610 0-
$a rheology 610 0-
$a sensory analysis 700 -1
$3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $i Mechanika tekutin a dispersních systémů $j Department of Mechanics of Fluids and Disperse Systems $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0015943 $a Pokorný $b J. $y CZ $4 070 856 $q textový soubor
Number of the records: 1