Number of the records: 1
Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups
SYS 0332437 LBL 02229^^^^^2200301^^^450 005 20240103192408.8 014 $a 000269005300004 $2 WOS 017 $a 10.17221/220/2008-CJFS $2 DOI 100 $a 20091125d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a CZ 200 1-
$a Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups 215 $a 6 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0290045 $1 011 $a 1212-1800 $e 1805-9317 $1 200 1 $a Czech Journal of Food Sciences $v Roč. 27, č. 3 (2009), s. 165-170 $1 210 $c Czech Academy of Agricultural Sciences 541 1-
$a Texturní a chuťové charakteristiky komerčních rajčatových kečupů $z cze 610 0-
$a tomato ketchup 610 0-
$a rheology 610 0-
$a sensory characteristics 700 -1
$3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0246727 $a Váchová $b A. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0256258 $a Lukešová $b D. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0015943 $a Pokorný $b J. $y CZ $4 070
Number of the records: 1