Number of the records: 1  

Vliv mikrovln na urychlení termální desorpce organických látek z kontaminovaných zemin - laboratorní výsledky.

  1. SYS0096206
    LBL
      
    $$$$$nam$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240103185406.7
    100
      
    $a 20070102d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a cze $d cze
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Vliv mikrovln na urychlení termální desorpce organických látek z kontaminovaných zemin - laboratorní výsledky. $f aut. František Kaštánek, Milan Hájek, Ywetta Maléterová, Olga Šolcová, P. Kaštánek
    215
      
    $a 2 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0096205 $1 010 $a 978-80-86832-28-9 $1 200 1 $a Sborník konference. $v s. 73-74 $1 210 $a Chrudim $c Vodní zdroje EKOMONITOR $d 2007 $1 541 $a Proceedings. $z eng $1 702 1 $a Kubala $b M. $4 340 $1 702 1 $a Černík $b M. $4 340 $1 702 1 $a Halousková $b O. $4 340
    541
    1-
    $a Effect of Microwaves to Acceleration of Thermal Desorption of Chlorinated Compounds from Contaminated Soils - Laboratory Results. $z eng
    610
    0-
    $a thermal desorption
    610
    0-
    $a microwaves
    610
    0-
    $a polychlorinated biphenyls
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0103287 $a Kaštánek $b František $p UCHP-M $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103266 $a Hájek $b Milan $p UCHP-M $w Department of Environmental Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103316 $a Maléterová $b Ywetta $p UCHP-M $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103378 $a Šolcová $b Olga $p UCHP-M $w Department of Catalysis and Reaction Engineering $4 070 $T Ústav chemických procesů AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0075459 $a Kaštánek $b P. $y CZ $4 070

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.