Number of the records: 1  

Characterization of newly synthesized labels for analysis of oligosaccharides and glycans by LC/FLD-MS

  1. SYS0575804
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240402214443.3
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20230925d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Characterization of newly synthesized labels for analysis of oligosaccharides and glycans by LC/FLD-MS
    215
      
    $a 1 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0575878 $1 010 $a 978-80-88195-43-6 $1 200 1 $a Abstrakty přednášek v sekci Mládí vpřed a plakátových sdělení 24. ročníku Školy hmotnostní spektrometrie $v S. 50-50 $1 210 $a Brno $c Spektroskopická společnost Jana Marka Marci $d 2023 $1 702 1 $a Cvačka $b J. $4 340 $1 702 1 $a Vrkoslav $b V. $4 340 $1 702 1 $a Hubálek $b M. $4 340 $1 702 1 $a Vlk $b M. $4 340
    610
      
    $a LC/FLD-MS analysis
    610
      
    $a oligosaccharides
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0432574 $a Smolková $b Denisa $p UIACH-O $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $z K $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0107759 $a Čmelík $b Richard $p UIACH-O $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0347389 $a Greguš $b M. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0455382 $a Veselý $b H. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0455383 $a Pizová $b H. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0262010 $a Bobáľ $b P. $y CZ $z S
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0432575 $a Lavická $b Jana $p UIACH-O $i Oddělení bioanalytické instrumentace $j Department of Bioanalytical Instrumentation $k BAI $l BAI $y CZ $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u http://skolams2023.spektroskopie.cz/files/abstrakty_sbornik_SkolaMS2023.pdf $9 RIV
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.