Number of the records: 1
The Role of Dietary Phenolic Compounds in Epigenetic Modulation Involved in Inflammatory Processes
- 1.
SYSNO 0537343 Název The Role of Dietary Phenolic Compounds in Epigenetic Modulation Involved in Inflammatory Processes Tvůrce(i) Číž, Milan (BFU-R) RID, ORCID
Dvořáková, Adéla (BFU-R) [DBIS]
Skočková, Veronika (BFU-R) [DBIS]
Kubala, Lukáš (BFU-R) RID, ORCIDKorespondující/senior Číž, Milan - Korespondující autor Zdroj.dok. Antioxidants. Roč. 9, č. 8 (2020). - : MDPI Číslo článku 691 Druh dok. Článek v odborném periodiku Institucionální podpora BFU-R - RVO:68081707 Jazyk dok. eng Země vyd. CH Klíč.slova proinflammatory cytokine production * immune function * dna methylation * histone h3 * in-vitro * polyphenols * resveratrol URL https://apps.webofknowledge.com/full_record.do?product=WOS&search_mode=AdvancedSearch&qid=6&SID=F1xluL7bYBwwklPNBfn&page=1&doc=1 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0315068
Number of the records: 1