Number of the records: 1
Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene
SYS 0363301 LBL 01463^^^^^2200301^^^450 005 20240103195444.0 100 $a 20110905d m y slo 03 ba 101 0-
$a cze $a eng $d cze $d eng 102 $a CZ 200 1-
$a Vliv pivovarského procesu na profil proteinů ječmene 215 $a 6 s. 300 $a 20110078 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0292851 $1 011 $a 0023-5830 $1 200 1 $a Kvasný průmysl $v Roč. 57, 7-8 (2011), 260-265 $1 210 $c Výzkumný ústav pivovarský a sladařský 541 1-
$a Influence of the brewing process on the barley protein profile $z eng 610 0-
$a barley 610 0-
$a proteins 610 0-
$a brewing process 700 -1
$3 cav_un_auth*0271595 $a Benkovská $b Dagmar $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $z G $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0249855 $a Flodrová $b Dana $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0014797 $a Psota $b V. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0045066 $a Bobálová $b Janette $i Oddělení proteomiky a glykomiky $j Department of Proteomics and Glycomics $k PRO $l PRO $p UIACH-O $w Bioanalytical Instrumentation $4 070 $T Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Number of the records: 1