Number of the records: 1
Comparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties
- 1.0312379 - ÚIACH 2009 RIV CZ eng J - Journal Article
Laštovičková, Markéta - Šopíková, Martina - Bobálová, Janette
Comparative study of the protein composition induced by malting of two barley varieties.
[Srovnávací studie změn proteinového složení vyvolaného sladováním u dvou ječných odrůd.]
Chemické Listy 105 (18). Roč. 102, č. 15 (2008), s712-s713. ISSN 1803-2389.
[Meeting on Chemistry and Life /4./. Brno, 09.09.2008-11.09.2008]
R&D Projects: GA MŠMT 1M0570
Institutional research plan: CEZ:AV0Z40310501
Keywords : gel electrophoresis * mass spectrometry * malting
Subject RIV: CB - Analytical Chemistry, Separation
1-D gel electrophoresis in combination with mass spectrometry was succesfully used for the description of changes in protein profile during malting.
Kombinace jednorozměrné gelové elektroforézy a hmotnostní spektrometrie byla využita k popsání změn v proteinovém profilu během procesu sladování.
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0163458
Number of the records: 1