Number of the records: 1
Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín
- 1.
SYSNO ASEP 0170721 Document Type J - Journal Article R&D Document Type Journal Article Subsidiary J Ostatní články Title Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín Title The influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines Author(s) Kyseláková, M. (CZ)
Balík, J. (CZ)
Veverka, J. (CZ)
Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
Totušek, J. (CZ)
Lefnerová, D. (CZ)Source Title Vinařský obzor - ISSN 1212-7884
Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356Number of pages 2 s. Language cze - Czech Country CZ - Czech Republic Keywords maceration method ; resveratrol ; red wine Subject RIV GM - Food Processing CEZ AV0Z6087904 - UEK-B Annotation Zpracování hroznů červeného vína osmi maceračními postupy, sledování obsahu resveratrolu a anthokyaninových barviv v průběhu macerace. Hodnocení kvality takto vyrobených vín. Description in English Treatment of grapes by eight maceration methods, determination of resveratrol and anthocyanidin colours during macerations. Quality evaluation of produced wines. Workplace Global Change Research Institute Contact Nikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268 Year of Publishing 2004
Number of the records: 1