Number of the records: 1  

Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín

  1. 1.
    SYSNO ASEP0170721
    Document TypeJ - Journal Article
    R&D Document TypeJournal Article
    Subsidiary JOstatní články
    TitleVliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín
    TitleThe influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines
    Author(s) Kyseláková, M. (CZ)
    Balík, J. (CZ)
    Veverka, J. (CZ)
    Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
    Totušek, J. (CZ)
    Lefnerová, D. (CZ)
    Source TitleVinařský obzor - ISSN 1212-7884
    Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356
    Number of pages2 s.
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Keywordsmaceration method ; resveratrol ; red wine
    Subject RIVGM - Food Processing
    CEZAV0Z6087904 - UEK-B
    AnnotationZpracování hroznů červeného vína osmi maceračními postupy, sledování obsahu resveratrolu a anthokyaninových barviv v průběhu macerace. Hodnocení kvality takto vyrobených vín.
    Description in EnglishTreatment of grapes by eight maceration methods, determination of resveratrol and anthocyanidin colours during macerations. Quality evaluation of produced wines.
    WorkplaceGlobal Change Research Institute
    ContactNikola Šviková, svikova.n@czechglobe.cz, Tel.: 511 192 268
    Year of Publishing2004

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.