Number of the records: 1  

Konzervace potravin pomocí vysokých tlaků

  1. 1.
    SYSNO0134249
    TitleKonzervace potravin pomocí vysokých tlaků
    TitlePreservation of foods by high hydrostatic pressure
    Author(s) Kamarád, Jiří (FZU-D) RID, ORCID
    Houška, M. (CZ)
    Source TitleSborník příspěvků na 14. konferenci českých a slovenských fyziků. s. 533-536 / Baroch P. ; Kubásek M. ; Potocký Š.. - Plzeň : Západočeská univerzita v Plzni, 2002
    Conference Konference českých a slovenských fyziků /14./, Plzeň, 09.09.2002-12.09.2002
    Document TypeKonferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Grant EP9026 GA MZe - Ministry of Agriculture (MZe)
    CEZAV0Z1010914 - FZU-D
    Languagecze
    CountryCZ
    Keywords preservation of foods * coagulation of proteins * high pressure
    Permanent Linkhttp://hdl.handle.net/11104/0032163
     

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.