Number of the records: 1
High pressure and foods -fruit/vegetable juices
- 1.0045532 - ÚVGZ 2007 RIV GB eng J - Journal Article
Houška, M. - Strohalm, J. - Kocurová, K. - Totušek, J. - Lefnerová, D. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Fiedlerová, V. - Holasová, M. - Gabrovská, D. - Paulíčková, I.
High pressure and foods -fruit/vegetable juices.
[Vysoký tlak a potraviny-ovocné/zeleninové šťavy.]
Journal of Food Engineering. Roč. 77, č. 3 (2006), s. 386-398. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
R&D Projects: GA MZe(CZ) QF3287
Institutional research plan: CEZ:AV0Z60870520
Keywords : high-pressure pasteurisation * Foods * Broccoli juice
Subject RIV: GM - Food Processing
Impact factor: 1.696, year: 2006
Testing stability of sulforaphane, vitamin C and anti-mutagenic activity in broccoli juices, which were pasteurized by high pressure.Comparison different way of pasteurisation.
Sledování stability sulforafanu, vitaminu C a antimutagenní aktivity v brokolicových šťávách pasterizovaných vysokým tlakem. Porovnání různých způsobů pasterizace brokolicových šťáv.
Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0138026
Number of the records: 1