Number of the records: 1  

Superkritická extrakce kapalin – nová progresivní metoda v pivovarské analytice. Část II. - Možnosti uplatnění superkritické extrakce kapalin při analýze senzoricky aktivních látek v pivě

  1. 1.
    SYSNO ASEP0042015
    Document TypeJ - Journal Article
    R&D Document TypeJournal Article
    Subsidiary JOstatní články
    TitleSuperkritická extrakce kapalin – nová progresivní metoda v pivovarské analytice. Část II. - Možnosti uplatnění superkritické extrakce kapalin při analýze senzoricky aktivních látek v pivě
    TitleSupercritical fluid extraction – new progressive method in brewing analytics. Part II. – The options of utilizing supercritical fluid extraction to analyze sensory active substances in beer
    Author(s) Čulík, J. (CZ)
    Horák, T. (CZ)
    Čejka, P. (CZ)
    Jurková, M. (CZ)
    Kellner, V. (CZ)
    Karásek, Pavel (UIACH-O) RID, ORCID
    Ostrá, Elena V. (UIACH-O)
    Source TitleKvasný průmysl. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský - ISSN 0023-5830
    Roč. 52, č. 5 (2006), s. 142-147
    Number of pages6 s.
    ActionPivovarsko-sladařský seminář /32./
    Event date13.10.2004-14.10.2004
    VEvent locationPlzeň
    CountryCZ - Czech Republic
    Event typeCST
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Keywordssupercritical fluid extraction ; SFE of liquids ; sensory active substances
    Subject RIVCB - Analytical Chemistry, Separation
    CEZAV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011)
    AnnotationV článku jsou prezentovány první výsledky dosažené při extrakci senzoricky aktivních látek (alkoholů, mastných kyselin a jejich esterů) z piva.
    Description in EnglishIn the article, the first results of extracting sensory substances from beer (alcohols, fatty acids and their esters) are presented.
    WorkplaceInstitute of Analytical Chemistry
    ContactIveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234
    Year of Publishing2007
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.