Number of the records: 1
Superkritická extrakce kapalin – nová progresivní metoda v pivovarské analytice. Část II. - Možnosti uplatnění superkritické extrakce kapalin při analýze senzoricky aktivních látek v pivě
- 1.
SYSNO ASEP 0042015 Document Type J - Journal Article R&D Document Type Journal Article Subsidiary J Ostatní články Title Superkritická extrakce kapalin – nová progresivní metoda v pivovarské analytice. Část II. - Možnosti uplatnění superkritické extrakce kapalin při analýze senzoricky aktivních látek v pivě Title Supercritical fluid extraction – new progressive method in brewing analytics. Part II. – The options of utilizing supercritical fluid extraction to analyze sensory active substances in beer Author(s) Čulík, J. (CZ)
Horák, T. (CZ)
Čejka, P. (CZ)
Jurková, M. (CZ)
Kellner, V. (CZ)
Karásek, Pavel (UIACH-O) RID, ORCID
Ostrá, Elena V. (UIACH-O)Source Title Kvasný průmysl. - : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský - ISSN 0023-5830
Roč. 52, č. 5 (2006), s. 142-147Number of pages 6 s. Action Pivovarsko-sladařský seminář /32./ Event date 13.10.2004-14.10.2004 VEvent location Plzeň Country CZ - Czech Republic Event type CST Language cze - Czech Country CZ - Czech Republic Keywords supercritical fluid extraction ; SFE of liquids ; sensory active substances Subject RIV CB - Analytical Chemistry, Separation CEZ AV0Z40310501 - UIACH-O (2005-2011) Annotation V článku jsou prezentovány první výsledky dosažené při extrakci senzoricky aktivních látek (alkoholů, mastných kyselin a jejich esterů) z piva. Description in English In the article, the first results of extracting sensory substances from beer (alcohols, fatty acids and their esters) are presented. Workplace Institute of Analytical Chemistry Contact Iveta Drobníková, drobnikova@iach.cz, Tel.: 532 290 234 Year of Publishing 2007
Number of the records: 1