Number of the records: 1  

Reológia potravinárskych hydrokoloidov

  1. 1.
    SYSNO0027907
    TitleReológia potravinárskych hydrokoloidov
    TitleRheology of food hydrocolloids
    Reologie potravinářských hydrokoloidů
    Author(s) Hojerová, J. (SK)
    Štern, Petr (UH-J)
    Zsemlye, R. (SK)
    Source Title Bulletin potravinárského výskumu. Roč. 44, 1-2 (2005), s. 83-99
    Document TypeČlánek v odborném periodiku
    Grant IAA2060404 GA AV ČR - Academy of Sciences of the Czech Republic (AV ČR), CZ - Czech Republic
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    Languageslo
    CountrySK
    Keywords rheology * hydrocolloids * xanthan
    Permanent Linkhttp://hdl.handle.net/11104/0117925
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.