Number of the records: 1  

Fermentované mléčné výrobky a sýry pro zdravou výživu obyvatel, technologické postupy jejich výroby a metody hodnocení s důrazem na vysokou mikrobiologickou bezpečnost a zlepšené nutriční parametry

  1. 1.
    ProjectFermentované mléčné výrobky a sýry pro zdravou výživu obyvatel, technologické postupy jejich výroby a metody hodnocení s důrazem na vysokou mikrobiologickou bezpečnost a zlepšené nutriční parametry
    Project NameQJ1510338
    Grant AgencyGA MZe
    Research years2015 - 2018
    Grant Recipient Ústav živočišné fyziologie a genetiky AV ČR, v. v. i.
    Participants Kopečný
    Catal.org.CAV
    References (6) - Článek v odborném časopise
    (2) - Certifikované metodiky, léčebný postup, památkový postup
    FileProjekty
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.