Number of the records: 1
Contribution to the study of rutin stability in the achenes of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum)
SYS 0488941 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103215918.5 014 $a 85044721074 $2 SCOPUS 014 $a 000430241500041 $2 WOS 017 $a 10.1016/j.foodchem.2018.03.090 $2 DOI 100 $a 20180413d m y slo 03 ba 101 $a eng 102 $a NL 200 1-
$a Contribution to the study of rutin stability in the achenes of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum) 215 $a 7 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 258, aug (2018), s. 314-320 $1 210 $c Elsevier 610 $a hexane 610 $a lyophilisation 610 $a methanol 610 $a quercetin 610 $a rutin-degradating enzyme 610 $a temperature 700 -1
$3 cav_un_auth*0360027 $a Kalinová Pexová $b J. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $w Environmental Effects on Ecosystems $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Number of the records: 1