Number of the records: 1  

Biopotraviny 2011

  1. 1.
    0485259 - SOÚ 2019 RIV CZ cze E - Electronic Document
    Krejčí, Jindřich - Leontiyeva, Yana - Vávra, Martin - Čížek, Tomáš - Chylíková, Johana - Dlouhá, Marie - Šalamounová, Petra - Kudrnáčová, Michaela
    Biopotraviny 2011.
    [Organic food 2011.]
    [datový soubor]. - Praha: Sociologický ústav AV ČR, v. v. i., 2017
    R&D Projects: GA MŠMT(CZ) LM2015060
    Institutional support: RVO:68378025
    Keywords : Organic food * ethical consumtion * Diet
    OECD category: Sociology
    http://nesstar.soc.cas.cz/webview/

    Výzkum si kladl za cíl prozkoumat, jakým způsobem je uskutečňována uvědomělá spotřeba potravin (s ohledem na motivy spotřebitelů), zjistit, které okolnosti ji ovlivňují a odpovědět, jaké jsou aktuální společenské důsledky tohoto jevu pro naplnění udržitelné produkce potravin.

    Research aimed to inquire the manner in which a conscious consumption of food is realized (motives of the consumer taken into consideration), which factors influence conscious consumption and ascertain current social implications of this phenomenon for fulfilment of sustainable food production.

    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0286427

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.