Number of the records: 1
Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín
- 1.
SYSNO 0170721 Title Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín Title The influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines Author(s) Kyseláková, M. (CZ)
Balík, J. (CZ)
Veverka, J. (CZ)
Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
Totušek, J. (CZ)
Lefnerová, D. (CZ)Source Title Vinařský obzor. Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356 Document Type Článek v odborném periodiku CEZ AV0Z6087904 - UEK-B Language cze Country CZ Keywords maceration method * resveratrol * red wine Permanent Link http://hdl.handle.net/11104/0067803
Number of the records: 1