Number of the records: 1  

Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín

  1. 1.
    SYSNO0170721
    TitleVliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín
    TitleThe influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines
    Author(s) Kyseláková, M. (CZ)
    Balík, J. (CZ)
    Veverka, J. (CZ)
    Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
    Totušek, J. (CZ)
    Lefnerová, D. (CZ)
    Source Title Vinařský obzor. Roč. 96, 7-8 (2003), s. 355-356
    Document TypeČlánek v odborném periodiku
    CEZAV0Z6087904 - UEK-B
    Languagecze
    CountryCZ
    Keywords maceration method * resveratrol * red wine
    Permanent Linkhttp://hdl.handle.net/11104/0067803
     

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.