Number of the records: 1  

Využití potravinových odpadů a možné technologie jejich zpracování

  1. 1.
    SYSNO ASEP0583230
    Document TypeA - Abstract
    R&D Document TypeThe record was not marked in the RIV
    R&D Document TypeNení vybrán druh dokumentu
    TitleVyužití potravinových odpadů a možné technologie jejich zpracování
    TitleUtilisation of Food Waste and Processing Technologies
    Author(s) Sobek, Jiří (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Actionročník Konference Životní prostředí – prostředí pro život /4./
    Event date02.11.2023 - 03.11.2023
    VEvent locationPraha
    CountryCZ - Czech Republic
    Event typeCST
    Languagecze - Czech
    Keywordsfood waste ; technology ; circular economy
    OECD categoryChemical process engineering
    R&D ProjectsSS02030008 GA TA ČR - Technology Agency of the Czech Republic (TA ČR)
    Institutional supportUCHP-M - RVO:67985858
    AnnotationPrezentace je zaměřena na praxi nakládání s potravinovým odpadem v místě prodeje vzniku. Dále jsou představeny způsoby zpracování zbytků potravin pomocí dostupných technologií a produkty zpracování potravinářských odpadů včetně jejich experimentálního využití.
    Description in EnglishThe presentation is focused on the practice of food waste management at the point of generation. Next, the methods of processing food residues using available technologies and products of food waste treatment including their experimental application will be presented.
    WorkplaceInstitute of Chemical Process Fundamentals
    ContactEva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227
    Year of Publishing2024
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.