Number of the records: 1
Využití potravinových odpadů a možné technologie jejich zpracování
- 1.
SYSNO ASEP 0583230 Document Type A - Abstract R&D Document Type The record was not marked in the RIV R&D Document Type Není vybrán druh dokumentu Title Využití potravinových odpadů a možné technologie jejich zpracování Title Utilisation of Food Waste and Processing Technologies Author(s) Sobek, Jiří (UCHP-M) RID, ORCID, SAI Action ročník Konference Životní prostředí – prostředí pro život /4./ Event date 02.11.2023 - 03.11.2023 VEvent location Praha Country CZ - Czech Republic Event type CST Language cze - Czech Keywords food waste ; technology ; circular economy OECD category Chemical process engineering R&D Projects SS02030008 GA TA ČR - Technology Agency of the Czech Republic (TA ČR) Institutional support UCHP-M - RVO:67985858 Annotation Prezentace je zaměřena na praxi nakládání s potravinovým odpadem v místě prodeje vzniku. Dále jsou představeny způsoby zpracování zbytků potravin pomocí dostupných technologií a produkty zpracování potravinářských odpadů včetně jejich experimentálního využití. Description in English The presentation is focused on the practice of food waste management at the point of generation. Next, the methods of processing food residues using available technologies and products of food waste treatment including their experimental application will be presented.
Workplace Institute of Chemical Process Fundamentals Contact Eva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227 Year of Publishing 2024
Number of the records: 1