Number of the records: 1  

Kvantitativní odhad vybraných biofyzikálních parametrů porostů zemědělských plodin na podkladě družicových dat Sentinel-2 a jeho využití pro tvorbu aplikačních map precizního zemědělství

  1. 1.
    SYSNO0577686
    TitleKvantitativní odhad vybraných biofyzikálních parametrů porostů zemědělských plodin na podkladě družicových dat Sentinel-2 a jeho využití pro tvorbu aplikačních map precizního zemědělství
    TitleQuantitative estimation of selected biophysical parameters of agricultural crop stands based on Sentinel-2 satellite data and its use for the development of application maps for precision agriculture
    Author(s) Mišurec, J. (CZ)
    Tomíček, J. (CZ)
    Lukeš, Petr (UEK-B) [VS2] ORCID, SAI, RID
    Klem, Karel (UEK-B) [VS3] RID, ORCID, SAI
    Issue data2019
    SubspeciesCertifikovaná metodika
    Int.CodeTH02030248
    Technical parametersVyužití družicových dat Copernicus pro efektivní monitoring stavu a managementu vybraných rostlinných agrosystémů
    Economic parametersHlavní ekonomické přínosy využívání připravovaných služeb zemědělskými podniky jsou spojeny s úsporou nákladů na straně vstupů (zejména při variabilní aplikaci hnojiv a ochranných prostředků).
    Internal identification code of the product assigned by its creator, Regulation no.,TH02030248
    Certifying bodyÚstřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
    Certificate issue date09.12.2019
    Document TypeUplatněná certifikovaná metodika
    Grant TH02030248 GA TA ČR - Technology Agency of the Czech Republic (TA ČR)
    Institutional supportUEK-B - RVO:86652079
    Languagecze
    CountryCZ
    Keywords remote sensing * precision agriculture * sentinel-2 * traits * radiative transfer
    Cooperating institutions Gisat s.r.o., Praha (Czech Republic)
    URL https://pdfslide.tips/documents/kvantitativn-odhad-vybranch-biofyziklnch-parametr-kvantitativn-odhad.html
    Permanent Linkhttps://hdl.handle.net/11104/0351423
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.