Number of the records: 1  

Pěstováním a chovem k menšímu plýtvání potravinami

  1. 1.
    SYSNO ASEP0524456
    Document TypeN - Newspaper Article
    R&D Document TypeThe record was not marked in the RIV
    TitlePěstováním a chovem k menšímu plýtvání potravinami
    TitleCultivation and husbandry as vehicles of food waste reduction
    Author(s) Sosna, Daniel (UEF-S) RID, SAI, ORCID
    Number of authors1
    Source TitleZahrádkář. - : Český zahrádkářský svaz - ISSN 0139-7761
    Roč. 52, č. 4 (2020), s. 58
    Number of pages1 s.
    Publication formPrint - P
    Languagecze - Czech
    CountryCZ - Czech Republic
    Keywordsfood waste ; thrift ; rural environment
    Subject RIVAC - Archeology, Anthropology, Ethnology
    OECD categoryAntropology, ethnology
    Institutional supportUEF-S - RVO:68378076
    AnnotationPopulární text zabývající se problematikou potravinového odpadu. Autor argumentuje, že přímá zkušenost s pěstováním plodin a chovem zvířat přispívá k redukci potravinového odpadu.
    Description in EnglishPopular paper that focuses on food waste. The author argues that direct experience with care for plants and animals reduces food wasting.
    WorkplaceInstitute of Ethnology
    ContactVeronika Novotná, novotna@eu.cas.cz, Tel.: 532 290 277
    Year of Publishing2021
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.