Number of the records: 1
Thermal stability and bioavailability of bioactive compounds after baking of bread enriched with different onion by-products
SYS 0524348 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103224045.3 014 $a 85081010321 $2 SCOPUS 014 $a 000522648200041 $2 WOS 017 70
$a 10.1016/j.foodchem.2020.126562 $2 DOI 100 $a 20200518d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng 102 $a NL 200 1-
$a Thermal stability and bioavailability of bioactive compounds after baking of bread enriched with different onion by-products 215 $a 9 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0252988 $1 011 $a 0308-8146 $e 1873-7072 $1 200 1 $a Food Chemistry $v Roč. 319, JUL 2020 (2020) $1 210 $c Elsevier 608 $a Article 610 $a total phenolic content 610 $a antioxidant properties 610 $a quercetin 610 $a extract 610 $a quality 610 $a waste 610 $a transformation 610 $a consumption 610 $a glucosides 610 $a components 610 $a Onion waste 610 $a Gluten-free bread 610 $a Thermal processing 610 $a hplc-ms/ms 610 $a Flavonoids 610 $a Quercetin dimers 610 $a Quercetin trimers 700 -1
$3 cav_un_auth*0382146 $a Bedrníček $b J. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0392200 $a Jirotkova $b D. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0044970 $a Kadlec $b J. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0359574 $a Laknerová $b I. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $z K $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $z K $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0304458 $a Samková $b E. $y CZ 701 -1
$3 cav_un_auth*0323702 $a Smetana $b P. $y CZ 856 $u https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814620304246?via%3Dihub $9 RIV
Number of the records: 1