Number of the records: 1  

Stredoveké hrady na Slovensku. Život, kultúra, spoločnost

  1. 1.
    0487725 - HÚ 2018 RIV SK cze M - Monography Chapter
    Dvořáčková-Malá, Dana
    Strava technologie vaření (nejen) na středověkých hradech.
    [Cooking technology (not only) in medieval castles.]
    Stredoveké hrady na Slovensku. Život, kultúra, spoločnost. Bratislava: Veda, 2017 - (Dvořáková, D.), s. 151-165. ISBN 978-80-224-1608-5
    Institutional support: RVO:67985963
    Keywords : Cooking * Middle Ages * Castle
    OECD category: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)

    Studie pojednává o kvalitě stravy a technologii vaření ve středověku, a to na základě písemných pramenů i archeologického výzkumu.

    The study deals with the quality of diet and technology of the cooking in the Middle Ages, based on the written sources and the archaeological research.
    Permanent Link: http://hdl.handle.net/11104/0282360

     
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.