Number of the records: 1  

Acoustic Method of the Cheese Ripening Avaluation

  1. 1.
    SYSNO0312454
    TitleAcoustic Method of the Cheese Ripening Avaluation
    TitleZrání sýrů sledované pomocí akustických metod
    Author(s) Severa, L. (CZ)
    Nedomová, Š. (CZ)
    Trnka, Jan (UT-L) RID
    Dvořáková, Pavla (UT-L) RID, ORCID
    Buchar, J. (CZ)
    Source Title 25th Danubia-Adria Symposium on Advances in Experimental Mechanics. S. 235-236. - Praha : ČVUT Praha, 2008 / Daniel M. ; Holý S. ; Růžička M.
    Conference Symposium on Advances in Experimental Mechanics /25./, České Budějovice, Český Krumlov, 24.09.2008-27.09.2008
    Document TypeKonferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Grant IAA201990701 GA AV ČR - Academy of Sciences of the Czech Republic (AV ČR)
    CEZAV0Z20760514 - UT-L (2005-2011)
    Languageeng
    CountryCZ
    Keywords cheese ripening * Edam maturity * acoustic impulse-response technique
    Permanent Linkhttp://hdl.handle.net/11104/0163518
     
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.