Number of the records: 1
Acoustic Method of the Cheese Ripening Avaluation
- 1.
SYSNO 0312454 Title Acoustic Method of the Cheese Ripening Avaluation Title Zrání sýrů sledované pomocí akustických metod Author(s) Severa, L. (CZ)
Nedomová, Š. (CZ)
Trnka, Jan (UT-L) RID
Dvořáková, Pavla (UT-L) RID, ORCID
Buchar, J. (CZ)Source Title 25th Danubia-Adria Symposium on Advances in Experimental Mechanics. S. 235-236. - Praha : ČVUT Praha, 2008 / Daniel M. ; Holý S. ; Růžička M. Conference Symposium on Advances in Experimental Mechanics /25./, České Budějovice, Český Krumlov, 24.09.2008-27.09.2008 Document Type Konferenční příspěvek (zahraniční konf.) Grant IAA201990701 GA AV ČR - Academy of Sciences of the Czech Republic (AV ČR) CEZ AV0Z20760514 - UT-L (2005-2011) Language eng Country CZ Keywords cheese ripening * Edam maturity * acoustic impulse-response technique Permanent Link http://hdl.handle.net/11104/0163518
Number of the records: 1